This is a free Purot.net wiki
  • View:

Op:n tulevaisuus

Tulevaisuus

Ihan ensimmäiseksi käyn turvallisuusalan loppuun ja sitä on jäljellä vielä reilu vuosi, josta puoli vuotta työssäoppimista. Haluisin työssäoppimaan porvoon kilpilahteen, koska olen kuullut vanhemmilta oppilailta että siellä on rentoa olla ja hyvä työ porukka.

Kouluni loppuu 28.5.2016 ja sen jälkeen oisi tarkoituksena lomailla kuukaus, jonka jälkeen astua asepalvelukseen. Haaveina olisi että pääsisin immolaan rajamies palvelukseen, mutta jos haave ei toteudu nii voin myös hyvillä mielin mennä vekaralle sotilaspoliisiksi.

Armeijan jälkeen pyrin heti hakemaan oman alan töihin. Haluisin asua Tampereella tai Lappeenrannassa sitä en tiedä mikä noissa kaupungeissa viehättää.

Viiden vuoden päästä nään itseni toivottavasti Tampereella henkivartijana tai rauhanturvaajana jossain päin maailmaa ja että minulla olisi perhe.

Tampere

Discuss & brainstorm

Only members of this wiki are allowed to contribute to discussions. If you would like to participate in the discussion, send a membership request.

@ottopohjola
Vallan liikutuin sinun vilpittömästä tekstistä ja kaikista näistä kirjoitusvirheistä! :`) Toivottavasti hartaat toiveesi toteutuu!
aapopyly   (04.05.2015 10:41)